Bringás partnerünk

Misi igencsak kitett magáért, azaz értetek!

Hiszen a Balázs Mihály a Balázs Kerékpárüzlet és Szervíz ajánlotta fel
az Év Végi Kuponozás Bringa nyereményét!

Amely nem más, mint egy Shwinn Csepel Budapest kerékpár.

Minden 2.000.-Ft Don Fredos vásárlás esetén KUPONT KAPSZ, amelyet weboldalunkra feltöltve részt veszel a soroslásokon.

A Balázs Kerékpárüzletben december 6.-án fogjuk kisorsolni a bringát azok között, akik addig feltöltik a blokk mellé kapott KUPONOKAT!

www.donfredo.hu/kupon

Ahol a szakértelem mindent visz!

Misi több évtizetede szolgálja mind a szarvason élőket, mind a vidékieket, hiszen itt tényleg a kerékpárok körül forog minden. Szabadidejében ő maga is teker, ezért is hiteles és ahogy az akciót voltunk bent nála megbeszélni pont szervizelt egy kétkerekűt. Igen csak látszott rajta mit csinál és, hogy nem ma kezdte.

Elromlott? Zörög? Kotyog? Recseg?

Otthon szeretnéd saját magad megreparálni? Teljesen rendben van! De alkatrészekre szükséged lehet! Misiné Te is megkapod a legjobb minőségű alkatrészeket, amelyekkel ismét hosszú ideig gondtalanul tudod használni kerékpárodat.

Amennyien nincs kedved otthon pepecselni és idegeskedni a bringa szereléssel Szarvason a Béke utcán lehetőséged van neked is betolni a járgányt. Sok munkája van, de általában hamar, van hogy pár óra alatt rendbe rak egy-egy zörgő, kotyogó vagy éppen lyukas kerekű kerékpárt.

Rengetegen járnak hozzá gumit fújtatni, hiszen kényelmes és Misi a lehetőségekhez mérten azonnal áll a rendelkezésetekre.