Egyedi, védett tartalom

Szerzői jogvédelem alatt állnak!

© Szerzői jog 2018 SZARVAS BURGER KFT.

Jelen weboldal tartalma a © 2018 SZARVAS BURGER KFT. szerzői jogvédelme alatt állnak.
Minden jog fenntartva.

A weboldalon található információk, beleértve, de nem korlátozva a logókra, védjegyekre, kereskedelmi megnevezésekre, szövegekre, képekre, grafikákra, videó fájlokra, animációkra és hanganyagokra, szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

A weboldal tartalmát tilos sokszorosítani, lemásolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, tárolni vagy más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a Don Fredo vezetősége előzetes írásos engedélye nélkül. Kizárólag egyéni használat céljára azonban lemásolható, tárolható és letölthető a Don Fredo vezetősége előzetes írásos engedélye nélkül. Semmilyen esetben sem megengedett az ilyen tartalmak terjesztése, vagy harmadik félhez történő eljuttatása.

A weboldalon található minden szellemi tulajdon jogát fenntartjuk és szigorúan tilos azok bármi nemű használata a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül. A weboldal egyes részei tartalmazhatnak képeket, melyek szerzői jogai azok szolgáltatóit illetik.

Amennyiben valamilyen formában még is másolja a www.donfredo.hu tartalmát, úgy ezt annak a tudatában teszi, hogy szerzői jogvédelmi információkkal tisztában van. Így ez alapján jogi úton kereshetjük a későbbiek folyamán.

2018. március 31.