Egy csipet Mexikó

Tőlünk nektek!
Új világi ízekkel várunk Téged is!

Most Mexikóba varázsolhatnak el a Don Fredo szakácsai,
hiszen legújabb szószunk a TACO szósz.

 

 

Mi is a Taco?

A taco már az európaiak megérkezése előtt jelen volt Mexikóban. Régészeti bizonyíték van arra, hogy Mexikó kiszáradt tóvidékein az indiánok apró kis halakkal töltötték meg tacóikat. A 20. századra az egész amerikai kontinensen elterjedté vált, és kialakultak a különböző régiók saját tacói. Például az USA-ban a mexikói tacóval ellentétben nem puha, hanem ropogós tésztával eszik. Az 1970-es években Texasban az úgynevezett "dagadt taco" volt népszerű. Ez kukorica tortillából készült amit megpuffasztottak. Mivel a bányászok nem voltak gyenge emberek, így előszeretettel fogyasztottak csípős ételeket. Ezért az elkészített tacóikat pikánsan csípős szósszal öntötték nyakon.

 

 

 

A Mexikói Spagetti is Taco szósszal készül

a csapat
 

 

Ha szereted a CSÍPŐSET,
akkor feltétlen próbáld ki új szószunkat!

 

 

Fő a változatosság, ezért folyamatosan keressük azokat az
ízeket és ételeket amelyekkel kedvetekben járhatunk!

 

 

 

Várunk Téged / Titeket is szok szeretettel!