3 Tipp Pizzázáshoz

1.) Minőségi alapanygok

A jó pizza alapja a megfelelő hozzávalók mennyiségétől és minőségétől is függni fog. Fontos, hogy már magát a pizzatészát miből és hogyan készítjük el. Megfelelően hólyagos lesz-e kelés után? Kiadja-e a tervezett mennyiséget?

Majd a kinyújtott tésztára milyen feltéteket pakolunk. Mi mivel passzol össze?

 

2.) Megfelelő sütési körülmények  és idő

Lényeges, hogy a pizzát meddig kell sütnünk.
Nagy hőfokon keveset, alacsony hőfokon sokági vagy netán a kettő között?
Nyers még? Vagy már túl száraz?

Ezek a veszélyek fennállhatnak, ha házilag készütjük el a pizzánkat.

 

3.) Tökéletes szeletelés

A pizzát általában 8 szeletre vágjuk. Hiszen először félbe vágjuk.
Ez gyors folyamat lehet a megfelelő pizzaszeletelővel a birtokunkban.
Majd elfordítva a tányért (így kézre esik) újra félbe vágjuk merőlegesen az előző metszésünkkel. Így kapunk négy negyedet, majd ezeket is félbe vágjuk. A megfelelően elvágott pizzaszeletek könnyen elvehetők a tányérról vagy könnyen kivehető a dobozból.

Sok helyen nincs megfelelően elvágva a pizza
és kellemetlen abba az esetben, ha máris ennéd.

 

Megoldás lehet?

A Don Fredonál több éves talasztalattal a hátunk mögött tudjuk már az igazán jó pizza tészta receptjét és elkészítési módját. Az éttermünkben az ízekért felelős személyek kitűnő szakmaisága révén, pedig úgy pakoják a neked a feltéteket az általad kiválaszott pizzára, hogy a sütés után biztosan ízleni fog neked.
A tökéletesre szeletelve tálalkuk, dobozoljuk nektek!

Ne feledd, ha nincs időd vagy kedved házilag pizzát csinálod,
akkor feltétlen hívd a Don Fredo-t!

Mi segítünk, elkészítjük. Neked / nektek csak el kell fogyasztanotok!