Új weboldallal várunk

Elkészült új weboldalunk! Divatos külső és még egyszerűbb kezelhetőség, ami jellemzi. Számunkra fontos, hogy online rendeléseiteket gyorsan és egyszerűen le tudjátok adni. Blogunk is megújult, így letisztult, modern külsővel vár téged is minden új cikk.

5 Tipp, hogy miért jó Online Rendelni:

  • nincs plusz költség
  • gyors
  • egyszerű és könnyen kezelhető
  • házhozszállítjuk a lerendelt ételeket
  • mert Menő? (ma már minden a neten történik)

A szokások és trendek szerint ma már a netezők igen nagy aránya használja az okostelefonját internetezésre. Bevalljuk, sokszor nekünk is egyszerűbb egy-egy weboldalt gyorsan megtekinteni Mobil eszközről.

Bár a régi honlapról is lehetett rendelni mobilról de az új weboldalunkat, folyamatosan Mobil optimalizáljuk majd. Mit is jelent ez? Hát azt, hogy teljesen mobilbarát weboldal a célunk, amelyet lekésőbb tavaszig meg is fogunk valósítani.

Így a következő napokban, hetekben folyamatosan aktualizáljuk azokat az újításokat, amelyek a tervezés során kipattantak a fejünkből. Kellemetlenségre nem kell számítsatok! Programozónk olyan időszakokban dolgozanak a weboldalon, amikor a nagy többség biztosan alszik.. De ha netán még is lesz valami kimaradás, azt feltétlen jelezzük nektek facebook oldalunkon!

Biztosak vagyunk benne, hogy a végeredmény Neked is tetszeni fog!

Klikkre fel!

Kellemes időtöltést!