Te ismered Palit?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

A Don Fredo Pizzéria idén május 28-án volt 6 éves. Tavalyi szülinapunk óta sok dolog történt. Az egyik lényeges információ, hogy új ügyvezetője lett az étteremnek Galát Pál személyében. 2017. november 1. óta alakítja új stratégiáját, ami kissé eltér az eddigiektől.

"Nincs okunk félni az újtól..."

Az új nem mindig jelent rosszat! Pali az egyik fő elvét már érvényesítette nektek a wimpi és a melegszendvics esetében. További “átalakítások” folyamatosan várhatóak még az idei évben de nézzük meg milyen eredményeket ért el a pizzéria, amióta ő vezeti.

“Sziasztok Don Fredósok Galát Pál vagyok! Kevesen tudják rólam, hogy Kardosról származom de a kezdetekben Szarvason éltem, viszont az élet elsodort Békéscsabára, ahol egy Kft.-nél dolgoztam. Majd sok év múlva visszatérve Szarvasra a Szarvasi Mozzarella Kft.-nél helyezkedtem el. A vállalkozói életet a Régi Csibészek Sörözővel kezdtem több, mint éve. 2017 november 1-től pedig a Don Fredo Pizzériát üzemeltetem. 

Négy gyermekem van, három nagyobb fiam és egy 4 éves kisfiam, akit feleségemmel közösen nevelünk itt Szarvason.

Bízom benne, hogy a lelkes Don Fredo csapattal közösen egyre színvonalasabb és számotokra (kedves vendégek) még elérhetőbb ételeket és szolgáltatásokat tudunk hozni nektek a következő pár évben.”

Mit is tettünk eddig értetek:

Új étlapot és itallapot foghatsz a kezedben

Étlapunkat fontos szempontok alapján állítottuk össze. Egyszerű, könnyen kezelhető. Teljesen új nyomdai műanyagra lett nyomtatva, hiszen a régebbi sokszor elázott, viszont ez nem fog! 

Sokak bánatára a gluténmentes ételeinket levettük az étlapról, hiszen külön konyharész kellene az előírásoknak megfelelő gluténmentes étkeztetéshez. Nem volt könnyű döntés, de Pali jobbnak látta, ha vendégeink egészségét nem kockáztatjuk. Hiszen, aki egészséges életmódja miatt eszik ilyet az elégedett lehetett ezekkel a reformételekkel. Viszont, aki komoly allergiában szenved az akár életveszélyes helyzetbe is kerülhet egy-egy érzékeny alapanyagra.

Allergén anyagok egyre fontosabbak manapság, hiszen egyre többen vendégünk szenved valamilyen ételérzékenységben vagy ételallergiában. Így viszont könnyedén dönthet mindenki, hogy milyen étellel lesz kibékülve a pocakja.

Új itallapot is készítettünk, hiszen így aki csak egy kávéra ül be hozzánk, nincs szüksége átnézni az egész étlapot. Használhatóbb, könnyebb, gyorsabb így.

Új szórólapokat találsz a városban

Egyre többen keresitek, pedig többször szórtuk már a várost vele. Az ok, ha még nem kaptál az, hogy szemetelni biztosan nem akarunk, így csak célzott helyek, utcák és városrészek kaptak. De webes kollégánk kitalálta, hogy töltsük fel ide a honlapra is. Ezt ide kattintva találjátok >>

Miben újult meg a weboldal?

Új mobilbarát megjelenést kapott, így most már tényleg bármiről eléritek és használhatjátok. A regisztrációs felületet és a bejelentkezést még gyorsabbra terveztük, hiszen számotokra így jóval kényelmesebb leadni a rendelést. Ezt észre is vesszük, hiszen hihetetlen mennyien nézitek a weboldalt és egyre többen bizalommal rendeltek is rajta.

Új panaszbejelentő és vélemény beküldő felületeken pedig megírhatjátok, hogy éppen mi történt veletek! Arra kérünk bármilyen negatív dolgot tapasztalsz, írd meg nekünk, hiszen csak így lehetünk számotokra jobbak. Azaz nem csak mi leszünk hálásak, hanem a többi Don Fredós is!

Évekig néztük, mit használtok szívesen, ezen fejlesztések folyamatosan bele lesznek építve a weboldalba. Így mindig egy kicsivel többet kaptok majd a weboldalra térve.

Mi jön még idén?

Pali szavaival:
“Nagyokat nem fogunk ígérni, mindenki értesülni fog arról, ami már készen fogyasztható!” 
De 2018-ban is lesz bőven nyereményjáték és számos olyan újdonság, amiért még inkább megéri Don Fredosnak lenni!

Pali ezúton is köszöni, hogy a cikk által kicsit megismerhetted és az Ő vezetési eredményeit és további terveit, hiszen nem csak 2018-ra gondoltunk már.

Ezeket láttad már?

A legújabb beszámolók és érdekességek:

FEBRUÁRI AKCIÓ MOST AJÁNDÉK Coca-Cola jár! Miért érdemes Február hónapban a Don Fredóból rendelni? Mert TÖBB MINT 1 literes Coca-Colát kaphatsz...

Megnézem >>

Karácsony egyszerűbben? Az elmúlt években sokan érdeklődtetek, hogy karácsonykor nyitva vagyunk-e? Tudtok-e rendelni a kedvenc ételetekből. Idén másképp lesz.. Nézzük...

Megnézem >>

Így lesz teljes a Gyereknap! Mostantól a gyerekeknek is kedveskedünk.. Ki ne szeretné a gyerekeket? Mi a Don Fredóban kimondottan...

Megnézem >>