Tavaszi Kuponláz

Elsejétől elérhetőek lesznrk számodra is a legújabb Don Fredo KUPONOK!

Ilyen egyszerűen még nem juthattál személyreszóló kedvezményekhez. Igényt tartasz a kuponokra? Rendben, de előtte nézzük meg miről is van szó.

Az étterem vezetősége sokmindenen töri a fejét állandóan, ez a spórolási lehetőség is ennek az ötletelésnek köszönhető. Próbáltunk valami újat, ami még nem volt a Don Fredo történetében. 
 

Milyen kuponokról beszélünk?

A február hónapban kinyomtatott és szétszórt kuponok hatékonyságával nem vagyunk megelégedve, hiszen nem biztos, hogy eljutott azokhoz az emberekhez, akik ténylegesen éltek volna az ajánlatunkkal.

Ezért számotokra sokkal elérhetőbbre terveztük meg a Március 01-től induló új KUPONOKAT! Egyrészt mindenki egyszerűen le tudja tölteni magának, aki szeretne spórolni az ételek árain. Másrészt még ütősebb kuponokat állítottunk össze, így még többet takaríthattok meg az étteremben elfogyaszott ételek árából.

Miket találsz benne?

Lesz itt pizzától kezdve, a hamburgeren, tortillán át, egészen az ebédig szinte minden, amit szerettek. Igen próbáltuk úgy összeállítani a kuponokat, hogy tényleg megérje nektek! Csak olyan kuponokra lehet szükségetek, amiket ténylegesen kedveltek, mint vásárlók. Lesznek számunkra is merész ajánaltok, például az 5x-ös, amiben 5db normál méretű sonkás Pizzát és 5db Desszertet tudtok majd elfogyasztani, akár 2.100.-Ft megtakarítással.

 

Március 1-től elérhető!

Figyelj és izzítsd be az egeredet, hiszen Online tudod majd birtokodba venni az óriási kedvezményeket tartogató kuponokat!
Hamarosan jelentkezünk!