Sokak napi szokása

Sokan kérdezitek, honnan jött ez a CAFFE VERGNANO márka a Don Fredoba.
Lássuk, hogy miért hozták le Szarvasra ezt a kávé élményt.

Egy kis történelem

A Caffè Vergnano egy vállalat hosszú és tekintélyes történelemmel. A cég egy kis üzlettel kezdte 1882-ben, észak Olaszországban, melyet a jelenlegi tulajdonosok nagypapája Domenico Vergnano alapított.

A család elhivatottsága hamar világossá vált – ez a kis üzlet elsajátította a kávé pörkölésének és eladásának minden titkát. A cég megdöbbentő tempóval növekedett és mára 90 féle terméket gyártanak, és 67 országba exportálnak, köztük Magyarországra is. A Vernano olasz kávék értékei a következők: Magas minőség – folyamatos kutatás és minőség ellenőrzés, amely biztosítja a legjobb keverékek összeállítását, valamint a Tradíció – mivel a cég a Vergnano család magántulajdonában van négy generáció óta. Továbbá a Tapasztalat – 130 évnyi szakértelem az alapanyagok beszerzésében, a pörkölésben és a kiváló minőségű kávékeverékek összeállításában.

Made in Italy – 100%-ig Olaszországban előállított termék.

Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg!

Ezt tartjuk nálatok is, hiszen Szarvason szinte alig látni ilyen kávé szervírozást, ahol a kávéd mellé egy pohár vizet és még nagyon finom ízű Vergnanos kekszet is biztosítunk.

A választás a Te kezedben!

Számos kávékülönlegesség közül választhatod ki azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb. Karamellástól a csokison keresztül egészen a sokak által kedvelt Cafe Latte és Cafe Melange is. Ez utóbbi tejeskávék, amelyek azért közkedveltek, mert hosszan el tudjátok iszogatni egy-egy baráti beszélgetés alatt.

Viszont van aki csak a rövid erősre bukik! 😉
Tényleg csak rajtad múlik, hogy melyiket választod!
A lényeg, hogy élvezd!