Sok gyerkőcnek okoztunk örömet!

Laktózérzékenység árnyékából kilépve...

Manapság a magyar társadalom 20 - 30% -át becsülik laktózérzékenynek, ez igen erős szám. 

 

A laktóz vagy tejcukor olyan összetett cukor, amelyet közvetlenül nem tudunk megemészteni, csak miután szervezetünk által termelt laktáz nevű enzim lebontotta egyszerű cukorrá. 

 

Az érzékenyek szervezete mielőbb kíván megválni ezen emésztetlen cukroktól, így kezdetben puffadás, szélgörcs és hangos hasmorajlás, görcsök kíséretében hasmenést okozhat.

Igen kellemetlen lehet a rohanó világban egy-egy étkezés után a mellékhelyiséget látogatni. Magyar betegstatisztikák szerint az általános iskolások (6-14 év) 6,2%-a, a serdülők (15-29 év) 6,62%-a és a felnőttek (30-49 év) 14,66%-a szenved laktóz intoleranciában.

A pizzát már biztosan Ők is ehetik!

Tejmentes és laktózmentes pizzákból választhatsz Te is kedvedre! A sajtot sem kell nélkülöznöd, hiszen az ízletes Szarvasi Mozzarella laktózmentes sajtjait találod minden pizzán!

Happy friends looking at camera on playground outdoors

Válassz kedvedre Pizzáid közül!

Jegyél jó fej és oszd meg másokkal!