Nyalakodj Glutén nélkül!


Emlékszel mikor bele kellett nyalnod a fagylaltba, mert csöpögött?
Hasonlóan kellemes MELEG NYARAT ígérnek a meteorológusok 2017-re is.
Van egy jó hírünk! Nem maradtok fagyi nélkül idén sem, SŐT..

Egyre nagyobb teret hódít a gluténmentes étkezés. Sokak érzékenység miatt kényszerülnek ilyen étkezést folytatni, sokan viszont csak tudatosabban táplálkoznak, ők már igencsak odafigyelnek arra, hogy mit visznek be szervezetükbe. 

A Don Fredonál is felkaptuk a fejünket, amikor az első vásárlók érkeztek lelkesen, hogy szeretnének nálunk jól lakni. Majd amikor a kínos kérdésre került a sor:
 "Van valami gluténmentes étel nálatok?" Erre igen kínos volt számunkra sokszor nemlegesen válaszolni és ajánlgatni, hogy de ehetsz ilyen és olyat. Rájöttünk felesleges… Jó ideje már több finomsággal szolgálunk nektek ebben a témában. 
Itt megtekintheted >>
 

Miért osztottuk meg veletek ezt?

A pizzéria vezetősége egy délután azon töprengett, hogy hogyan lehetne gluténmentes fagylalttal kedveskedni vendégei számára. Sokszor a legegyszerűbb dolog a legjobb megoldás, nem volt ez másképp most sem. A Carpigianni fagylalttól nem szerettünk volna megválni, hiszen olasz minőség és sokan szeretitek, megszoktátok már. Ezért felhívtuk a beszállítónkat, hogy informáljon vagy ajánljon valami megoldást. A válasz igen egyszerű volt:

"De hát maga a fagyi alapból gluténmentes!" 

Ezért is jó minőségi partnerekkel foglalkozni, mert a háttérben sokszor olyan értékek vannak elrejtve, hogy mi magunk is meglepődünk, ahogy ebben az esetben is. Pedig már gondolkodtunk a kézműves fagylalton, amik verhetetlenek ugyan, de valljuk be egyszer kétszer igen csak mellényúlnak egy-egy ízzel. Amíg a Carpigianni lágyfagylalt változatlan ugyan az a minőséget és folyamatosan változó íz világot garantálnak.

Már csak tölcsér kellett..

A fagyi megvan, ideje volt beszerezni a tölcséreket, amiket nyugodtan fogyaszthattok kedves gluténmentesen étkezők! Pár telefon és 3 napon belül itt is voltak a tölcsérek. Így már neked is lehetőséged van boldogan és élvezettel fagyizni, hiszen a lágyan simogató hűvös Carpigiani Lágyfagylalt javít a hőérzetünkön a tikkasztó melegben. Általában három fantasztikus íz olvadhat szét a Te szádban is!

Elárulunk neked egy titkot.. Ha szeretnéd kérheted vegyesen is!

 

Ha a régi Profi fele jársz, térj be hozzánk egy kóstolóra!

Finom ételek, jó áron..