Kóstoltad már Luigi Lavazza kávéját?

A Lavazza kávé története 1895-ben kezdődött, amikor Luigi Lavazza megnyitotta első élelmiszerboltját Torinóban. A márkás kávé, amit ma iszunk az ő elképzelésének az eredménye. Köszönjük Luigi!

Áprilistól a Don Fredoban!

kave facebook lavazza

Minőségi Olasz Kávé

Az eszpresszó az egész világon elismert olasz kávé, amelynek a neve azt jelenti, hogy “készen áll a megrendelésre“, tehát gyorsan elkészül, ahogy ez a koncentrált kávéra jellemző. 

Az az egyszeri érzés ami új teret és igazi olasz rituálét nyújt a világ összes részén.

Neked mi a kedvenc kávéd?

  • Presszókávé
  • Hosszú kávé
  • Cafe Latte (tejeskávé)
  • Latte Machiato
  • Latte Melange (mézzel)

Coffea Arabica

Ma a világ kávégyártásának kétharmadát ez a fajta képviseli. Meglehetősen finom, és nagyobb gondosságot igényel, mint a Robusta fajta.

Coffea Robusta

Ez a kávéfajta elterjedt Afrikában, Ázsiában, Indonéziában és Brazíliában, és a világ termelésének körülbelül egyharmadát teszi ki.

Az egyes keverékek finom egyensúlyát különböző típusú kávé keverésével alakítják ki. E különböző elemek mindegyik különféle előnyeit és jellemzőit összehangolva lett tökéletesen kiegyensúlyozott igazán különleges aromájú kávé.

Kérd Te is a Don Fredoban!

Logo2017

Ezeket láttad már?

A legújabb beszámolók és érdekességek:

FEBRUÁRI AKCIÓ MOST AJÁNDÉK Coca-Cola jár! Miért érdemes Február hónapban a Don Fredóból rendelni? Mert TÖBB MINT 1 literes Coca-Colát kaphatsz...

Megnézem >>

Karácsony egyszerűbben? Az elmúlt években sokan érdeklődtetek, hogy karácsonykor nyitva vagyunk-e? Tudtok-e rendelni a kedvenc ételetekből. Idén másképp lesz.. Nézzük...

Megnézem >>

Így lesz teljes a Gyereknap! Mostantól a gyerekeknek is kedveskedünk.. Ki ne szeretné a gyerekeket? Mi a Don Fredóban kimondottan...

Megnézem >>