Laktózmentes Pizza?

Lehet, hogy Pizzázhatsz a tejérzékenység ellenére?

Pizza esetében sok helyen alapból bukik a Laktóz intolerancia miatt már a  Pizzázás ötlete is, hiszen sok helyen már magát a tésztát is tejjel készítik. Viszont más a felállás a Don Fredo Pizzériában...

laktozmentes donfredo

Miért írjuk ezt meg?

Nemrég egy kedves vendégünk érdeklődött vidékről, hogy itt fognak nyaralni pár napot Szarvason és érdeklődne (weboldalon), miből készül nálunk a pizza.. Azonnal hívtuk telefonon, hiszen nem értettük először az üzenet szándékát.

Mint kiderült a hölgy kisfia laktóz intoleranciában (tejérzékenység) szenved, így nem ehet olyan ételeket és nem ihat olyat, amiben tejszármazék van.

Pali a pizzéria vezetője megnyugtatta telefonon, hogy a Don Fredoban készült pizza tésztájában nincs tej (szinte felsorolta a receptet.. liszt, olaj, stb..) majd felhívta a kedves érdeklődő figyelmét, hogy éttermünkben megtalálható étlapon már szerepelnek az allergén anyagok felsorolása.

Így könnyedén választhatnak olyat, amit jóízűen meg tud és meg ehet a kisfia.

A hölgy nagyon hálás volt és megígérte, ha már ilyen teljes körű információt kapott az étteremről biztosan be is fáradnak legalább egy étkezésre a nyaralásuk alatt.

A Don Fredonál fontos a hitelesség, hiszen ezért szüntettük meg a gluténmentes ételeket.
Eszünk ágában sincs másnak bajt okozni az ételérzékenysége miatt!

Igen sokan szenvednek ma tejérzékenységben, ezért lehetőségeinkhez mérten próbáljuk segíteni az ételérzékenyeket. Mint tudjuk ez főként a fiatalabb generációkat és gyerekeket érint nagyobb számban. De a Don Fredoban van rá megoldás...

Kérj Te is laktózmentes Pizzát!

Kérd sajt Pizzádat nélkül!

Telefonos rendelés esetén szólj a rendelést felvevőnek, hogy Laktózmentes pizzát kérsz!
Online rendelés estén pedig a megjegyzés mezőbe jelezheted a szakácsoknak!

Élvezd a Pizza ízét, élményét!

Jó étvágyat kívánunk!

Jegyél jó fej és oszd meg másokkal!