Igazi teaélmény

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Srí Lankán termelik – innen érkeznek a Dilmah teák is, a világ egyik vezető teamárkájának termékei. A ceyloni teák különleges aromájukról és határozott karakterükről ismertek.

A vállalatot 25 éve Merill J. Fernando alapította, a szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára.

A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen leszedett tea megtartsa frissességét, amelyet a vákuumcsomagolás biztosít.
 

A Dilmah egyedülálló üzleti filozófiát követ, ennek keretében tevékenységét az emberek szolgálatába állítja. Ettől lesz valóban etikus teamákra a Dilmah. Ez az elv és a társadalmi felelősségvállalás irányítja a családi vállalkozást, melynek nyereségét megosztják a társadalom kevésbé jómódú részével.

 

www.dilmahtea.com/