Te is félsz rendelni?

Sokak számára a legegyszerűbb ételrendelési mód a telefonálás.
Valóban ez a legjobb lehetőség a számodra?

Online vagy telefon

Telefonos rendelés előnyei

Nagy előnye a személyes kontakt, azt mondjátok megnyugtat tieket, ha azonnal szóbeli választ kaptok kérdéseitekre. Jó példa az előnyökre, ha valami feltét cserét szeretnél 1-1 pizzán vagy ételben.

Telefonos rendelés hátrányai

Amitől mindenki kivan, ha foglalt a vonal. Pedig két telefonszámon is fogadjuk a rendeléseiteket de egy-egy pörgős időszakban erősen izzanak a vonalak. Ami még bosszantó lehet, hogy mivel emberek veszik fel a rendelést néha hibáznak, így ritkán megesik, hogy másik pizzát vagy nem a lerendelt éltelt kapjátok meg. Ez a rendelési csúcsban óhatatlan. Elhihetitek, hogy a rendelést rögzítő munkatársak lennének a legboldogabbak, ha nem okoznának soha senkinek bosszúságot. Nem kell a vendégnek ezt megértenie, de telefonos rendléskor bárhol előfordulhatnak ilyen esetek.

 

Online rendelés

Az az automatizált kolléga sosem hibázik! Minden úgy küld be nekünk, ahogy Te megadtad a honlapunkon. Néha azt érezhetitek, hogy jó lenne egy megerősítés pl.: amikor 10db hamburgert rendeltek le. Van, aki az egyszerűség ellenére is hibásan adja le a rendelését, de ez igen igen ritka. Sokan ügyesen és végül elégedetten használjátok egyszerű és gyors online rendelő felületünket.

Nagy előnye, hogy ingyenes, hiszen ma már internet szinte mindenki telefonján is van mobilnet formájában. Egyszerre többen is tudtok rendelést leadni, míg az előbb említett telefonon csak 2 szálon, addig itt több szálon folyhat a rendelés.

Fontos, hogy a megerősítő e-mail megérkezzen! Amint leadod a rendelést, a megadott e-mail címre kapsz egy üzenetet, amiben visszajelezzük neked rendelési szándékodat! Amennyiben ezt megkaptad, már mi is dolgozunk az általad lerendelt ételeken.

 

Te melyiket használod?

Ezek után melyiket választod?

 

Don Fredo