Három Don Fredo Tény

3 Tipp, hogy miért a Don Fredo...

3 Tipp

Friss alapanyagokat használunk!

Szakácsaink által készített ételeken a lehetőségeinkhez mérten folyamatosan a legjobb alapanyagokból készítjük el ételeiteket. A sok régebbi visszajelzés óta, hogy "fura ízű a paradicsom" miatt igen komolyan vesszük. Csak jóból lehet jót kreálni, így ehhez tartjuk magunkat.

Amennyiben még is negatív dolgot tapasztalsz a Don Fredoban, arra kérünk a panaszbejelentő felületen (link a weboldal alján) de ide kattintva megadhatod.
Köszönjük neked az építő kritikákat! 😉

Változatos kínálattal várunk!

Étel, ital és desszert választékunkból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételt. A fiataltól az idősig, a megfizethető ételektől a drágábbig kedvedre választhatsz Te is.

Pár hete már a Laktózérzékenyek kedvében is járunk, hiszen a Szarvasi Mozzarella Kft laktózmentes sajtjait tudjuk feltétként és ízként odaadni nektek.

Látványban is a legütősebbet hozzuk nektek. Az Étlap, az itallap, a szórólap és a weboldal megjelenése is, mind mind azt szolgálja, hogy igazi élmény legyen számotokra a választás! 🙂

Igazi közösséget építünk!

Számunkra fontos, hogy a vendégeinkkel együtt éljünk meg dolgokat, oda-vissza! Mind a Don Fredo élményeit gazdagítjátok vendégként, mind az Étterem életében történtek is titeket informálnak. Így teljes a kép! 🙂 Minden hírünkről a Blog oldalon, valamint a Facebookon egyaránt értesülhetsz. Ezek a belsős kulisszatitkok. 

Ti viszont úgy tudjátok építeni a közösséget és segíteni a többi tagot, vendéget, hogy élményeiteket a megfelelő helyen megírjátok! 😉 A Facebookon és Instagramon megosztott étel- és ízélményeteket és pozitív Don Fredos tapasztalásaitokat is köszönjük nektek! 

Legyen ettől is más a Don Fredo, mint a többi Szarvasi Pizzéria, hogy itt több mint 3.000 ember tud összefogni, ha akar. 

Mindig valami érdekesen új, ez a Don Fredo...

Jegyél jó fej és oszd meg másokkal!