Biztonsággal kerékpáron

Neked is volt szerencséd lekaparni egyet a Balázs Kerékpárüzlet ajándékai közül? Igen Balázs Misi idén is felajánlott több, mint egy tucat ajándékot, amellyel a Don Fredósok biztonságát akarja elősegíteni a közlekedésben…

35,35,182,169.463623

Biztonságos ajándékok

Lámpa, fényvisszaverő pánt és kerékpár zár. Ezekből a termékekből ajánlott fel a Balázs Kerékpárüzlet, hiszen ő nem pár nagyobb, hanem több kisebb értékes ajándékot szánt a Don Fredósoknak.

A lámpa és a fényvisszaverő fontos, hiszen már szürkülettől igen sok veszély vár a forgalomban résztvevő kerékpárosokra. Jobb az, ha minél több “láthatósági” eszköz segíti a bringásokat. 

A zárak pedig maga a kerékpárt védi. Hiszen, ha hosszabb időre bemegyünk egy boltba vagy netán buszra szállunk érdemes valami mozdíthatatlanhoz hozzá zárni a kerékpárt.

Bevált városi bringák...

A városi közlekedésre mind biztonságilag, mint felszereltségileg a Csepel kerékpárok váltak be a legjobban az elmúlt évek során.

Egyszerűen egészségesen!

A megfelelő egészségügyi állapot eléréséhez, szükséges a rendszeres mozgás. Ezt Szarvason igen egyszerűen meg lehetne oldani kerékpározás formájában, viszont sokan még is az autót választják a hétköznapokban. De akár egy hétvégi program is lehetne a szabadban egy jó tekerés.

Balázs Misi várja azokat, akik szakmai tanácsot kérnek kerékpár vásárláshoz, minőségi alkatrészeket, biztonságtechnikai vagy egyéb szükséges kiegészítőket keresnek!

Ezeket láttad már?

A legújabb beszámolók és érdekességek:

Októberben PEPSI Akcióval várunk! Most MINDEN 2.000Ft után ajándék PEPSI jár! Hallottad már legújabb akciónkat? Ilyen még nem volt a...

Megnézem >>

FEBRUÁRI AKCIÓ MOST AJÁNDÉK Coca-Cola jár! Miért érdemes Február hónapban a Don Fredóból rendelni? Mert TÖBB MINT 1 literes Coca-Colát kaphatsz...

Megnézem >>

Karácsony egyszerűbben? Az elmúlt években sokan érdeklődtetek, hogy karácsonykor nyitva vagyunk-e? Tudtok-e rendelni a kedvenc ételetekből. Idén másképp lesz.. Nézzük...

Megnézem >>