Bekukkantottunk Petiékhez...

Több éve a Don Fredo Pizzéria partnere a Mobil Shop Szarvas, így gondoltuk bekukkantunk hozzájuk, hogy Petiék mivel tudnak nektek segíteni kedves Don Fredósok!

Számtalan dologban segítségedre lehet!

Folyamatosan megújuló okostelefon készlettel vár minden fiatalt (okostelefon és tablet) valamint idősebbekre is gondol, hiszen rengeteg nyomógombos telefont eladnak a mai napig. Van akit nem értintett meg az érintőképernyő… Természetesen vadonat új és használt készülékeket is megtaláltok itt!

Akiknek fontos a telefonjuk BIZTONSÁGA, azok üvegfóliákat, kijelzővédő fóliákat és tokot is biztonsan találnak itt magunknak. Hiszen itt is jobb előre gondolkodni, mint törött kijelzőket mutogatni. Mert egy kijelzőcsere nem olcsó mulatság és pár aprósággal jobban meg lehet védeni eszközünket.

Aki SZERETI A ZENÉT az talál itt headseteket, füleseket és  bluetooth kihangosítókat is széles választékban. Peti ezen eszözök tekinttében is mindig próbálja a minőségi ár-érték arányban a legjobb válaszást elhozni vásárlóinak.

Aki SOK IDŐT TÖLT AZ AUTÓBAN, ők is rengeteg hasznos kiegészítőt megtalálnak az üzletben: navigációk, mobil tartók, kihangosítók  pontos és biztonságos vezetésért. Érdemes benézni! Igazán ötletes és hasznos ajánék lehet.

Akiknek HAMAR MERÜL az eszközük, azok igen jó teljesítményű POWER Bankokból választhatnak már. Hiszen ezzel a praktikus kiegészítővel bárhol és bármikor rátölthetünk telefonunk vagy okoseszközünk akkumulátorára, így nem merül le, ha használnánk. Vagy, ha már lemerült konnektor nélkül is újra be tudjuk kapcsolni és használhatjuk, akár a szabadban is.

34,35,180,197.606812

Hogy hol találjátok?

5540 Szarvas, Kossuth Lajos utca 23. ( a Fürdő mellett ).
Amiben tud biztosan segítségetekre lesznek az üzletben!

Köszönjük az eddigi sok-sok Don Fredos felajánlást Petinek és a Mobil Shop Szarvasnak!

Ezeket láttad már?

A legújabb beszámolók és érdekességek:

FEBRUÁRI AKCIÓ MOST AJÁNDÉK Coca-Cola jár! Miért érdemes Február hónapban a Don Fredóból rendelni? Mert TÖBB MINT 1 literes Coca-Colát kaphatsz...

Megnézem >>

Karácsony egyszerűbben? Az elmúlt években sokan érdeklődtetek, hogy karácsonykor nyitva vagyunk-e? Tudtok-e rendelni a kedvenc ételetekből. Idén másképp lesz.. Nézzük...

Megnézem >>

Így lesz teljes a Gyereknap! Mostantól a gyerekeknek is kedveskedünk.. Ki ne szeretné a gyerekeket? Mi a Don Fredóban kimondottan...

Megnézem >>