A Liget Hotel nyereményei

2db Büféasztalos ebédet ajánlottak fel!

Továbbra is él a KAPARÓS AKCIÓNK, hiszen minden 2.000 Ft felett AJÁNDÉKBA JÁR.
Idén is partnereink között van a Liget Hotel, aki bőkezűen 2db büféasztalos ebédet ajánlott fel a Don Fredósoknak. Nézzük mit is foglal magába ez:

liget hotel nyeremenyek

VASÁRNAPI BÜFÉASZTALOS EBÉD

A Liget Hotel konyhája az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező vendégek mellett a dél-alföldi régióban is számos rajongót szerzett.

A minden héten új menüsort kínáló büféebéd változatos fogásokat, teljes értékű étkezést kínáló büféebéd magába foglal többféle előételt, főfogást, valamint desszertet is. 

Az ebéd után pedig egész este zárásig (20:00-ig) élvezheti 2 fő a Wellness által nyújtotta lehetőségeket, így a nyerteseknek érdemes ilyen fajta öltözéket is magukkal hozniuk!

Időszakos jellege miatt szeptembertől júniusig várjuk a vendégeket!

2db ilyen szuper ajándékot kaparhattok le!

A gyerekek is örülhetnek!

Nemrégiben nyílt GYEREK JÁTSZÓHÁZ, ahol a gyerekek önfeledten élvezhetik “a játékidőt”. Szezonon kívül a szarvasi gyerkőcöket is szeretettel várják!

Köszönjük nekik a partnerséget a 2019-es évben is!

Ezeket láttad már?

A legújabb beszámolók és érdekességek:

FEBRUÁRI AKCIÓ MOST AJÁNDÉK Coca-Cola jár! Miért érdemes Február hónapban a Don Fredóból rendelni? Mert TÖBB MINT 1 literes Coca-Colát kaphatsz...

Megnézem >>

Karácsony egyszerűbben? Az elmúlt években sokan érdeklődtetek, hogy karácsonykor nyitva vagyunk-e? Tudtok-e rendelni a kedvenc ételetekből. Idén másképp lesz.. Nézzük...

Megnézem >>

Így lesz teljes a Gyereknap! Mostantól a gyerekeknek is kedveskedünk.. Ki ne szeretné a gyerekeket? Mi a Don Fredóban kimondottan...

Megnézem >>