A Laktózérzékenyek Pizzériája!

Előző hónapban írtunk nektek egy cikket, amiben tudattuk veletek, hogy laktózmentes pizzát kérhettek sajt nélkül, de ez olyan gáz volt, hiszen a pizza a nyúlós sajttól pizza...

Ezért tovább ötleteltünk!

A Don Fredóban megvalósítottuk sokak álmát: "ÚJRA PIZZÁT AKAROK ENNI!"

Manapság egyre többen szenvednek laktózérzékenységben, így sok finomságtól kell megfosztaniuk magukat, hiszen igen kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, ha még is kísértésbe esnek. De a laktózmentes sajtos pizza többé nem álom!

DonFredo Laktozmentes Pizza

Tejszármazékok és laktóz nélküli Pizza

A Don Fredo pizzatésztája elkészítése során nem használnak tejet, így már csak a pizzaszószt és a sajtot kellett megoldani! De találtunk rá megoldást, nem is akár milyet!

szarvasi mozzarella

Nem kellett sokáig a legjobbat keresni, hiszen sajtból igen is a legjobbat akartuk adni nektek a pizzákra is! Galát Pali a Don Fredo üzemeltetője az üzletvezetés előtt a Szarvasi Mozzarella Kft-nál dolgozott csoportvezetőként, így a kapcsolat megvolt. A telefonos egyeztetés után meg is kaptuk az ízteszthez szükséges termékeket.

Norbi a Don Fredo szakácsa már a csomagolásnál látta, hogy minőségi sajtokról van szó, hát még a pizzák kóstolásakor,  amit mondott:

Inestől a laktózérzékenyekkel vagyunk!

Így lett a Don Fredo Szarvason az első laktózmentes pizzéria, ahol teljes pizza élményben lehet részed. Tészta, szósz és a legfontosabb a sajt.

Jó étvágyat kívánunk nektek!

Többé nem álom, akár házhoz is rendelhetsz...

Jegyél jó fej és oszd meg másokkal!