A KEZDETEK
2011. május 28-án indultunk Don Pedro Pizzéria és Hamburgerbár néven. Mint minden kezdet ez is nehéz volt, hiszen már ekkor is minőségi ételeket terveztünk, elérhető árakon. Sok szervezés és intézkedés, felújítás, étlapkészítés, csapatépítés, próbafőzések tömkelege de végül sikerült. Hiszen annyira akartuk. Aztán idővel azt láttuk, hogy a vásárlóink (Ti) is akarjátok ételeinket, ami igazi erőt és motivációt adott a további tervekre, évekre.

A CSAPATÉPÍTÉS
A következő években sikerült egy csapattal dolgozni, persze mint mindenütt itt is jöttek változások. Egy-egy csapattag elment. Folyamatosan fejlődtünk, folyamataosan bővültünk. Voltak hullámvölgyek. Egyes időszakokban kimondottan nehéz volt megtalálni a megfelelő embereket, hiszen például egy jó szakács a pizzéria alapját képezik. Mivel kénytelenek voltunk “bevetni” új szakácsainkat a nagy pörgésben is. Ez azt produkálta, hogy egyes recepteket mindegyik szakács máshogy készítette el. Tudjuk ez már hiba volt. Akkor megtanultuk, hogy fontos alap pillérekről van szó, így számos ponton megerősítettük ezeket gyengeségeinket.

a csapat

Új minőségi alapanyagokkal dolgozunk, márkás fűszerekkel. 2016 év elején bővítettük a csapatunkat, hogy még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni az éhes hasakat. Új szakácsot vettünk fel a pörgős napokra. Oké az ételek már gyorsan elkészülnek de akkor már kitaláltuk, hogy új futárok is kellenek, hogy ők majd gyorsan házhoz is tudják szállítani az elkészült ételeket. Ezen felül új takarítónőt is felvettünk, hiszen a megfelelő higénia is fontos egy vendéglátóhelyen. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mára már szuper csapattal várjuk a rendeléseiteket.

A MINŐSÉGI FEJLŐDÉSE ÉVEI

2013-tól folyamatosan ötletelünk a Don Fredo által elkészített ételeken.
Mik égtek ki.. Milyen újdonságokkal rukkoljunk elő? Folyamat agyalunk…

A vezetőség rég óta tervezett egy nagy durranást Szarvasra, méghozzá a kínai ízek kedvelőinek Kínai ételeket. Kidolgoztuk a recepteket, új kínálatunkat. Majdnem egy éven keresztül váruk a keleti ízek kedvelőit de mint minden akkor derül ki amikor éles helyzet van. Kijelenthetjük, hogy Szarvason nincs nagy igény ilyen fajta ételekre. Ezért tovább törtük magunkat, hogy mi az ami igazán tetszene a tisztelt publikumnak.

Kidolgozunk egy stratégiát, ami még az idei évre is ki fog tartani bőven. Első nagy dobásként a Prémium ételek következtek, ezem belül is a PRÉMIUM HAMBURGEREK. Elsődleges szempontunk a minőség volt, így számos új valóban speciális feltétet hoztunk be a palettára, mint például a hagymalekvár, jalapeno paprika, aioli és ettől kezdve még a normál hambikat is CHEDDAR sajttal készítjük el nektek. A prémium hambik óriási sikert arattak. Ez után érkezett a Gigantikus XXL Retro hamburger, amit a házi csalamádé varázsol igazán különlegessé.

Rendelkezésünkre állt pár házias ízvilágú pörkölt recept, így azt a döntést hoztuk, hogy próba gyanánt főzünk pár adag pörköltet minden pénteken. Zúza, Köröm, Pacal és Marhapörkölt került fel az étlapra. Rettentő módon fogyasztjátok a gazdagon elkészített gasztronómiai különlegességeket. Köretként juhtúrós galuskát vagy pirított tarhonyát szoktunk ajánlani és sokan kéritek is egy jó savanyúság kíséretében.

Sok ételt elemezünk folyamatosan, tavaly arra jutottunk, hogy a Sajtburgerünk nem hozza az évek alatt elért sikereket. Így 2015-ös évben megreformáltuk. Nem bántuk meg hiszen óriási fellendülést mutatott, amely kitart a mai napig. Vélemények sokasága érkezik felénk, hogy tényleg prémium minőség, hiszen “A kanyarba nincsenek a nagy gyorséttermi sajtburgerek ehhez képest”. Az ilyen szavak igazán jól esenek a Don Fredo csapatának.

Ezek az ételreformok azt idézték elő, hogy minden évben megújítottuk étlapunkat. A mai napig fontos volt számunkra, hogy aktuális szórólapok és étlapok elérhetőek legyenek számotokra!

 

NEVET VÁLTOZTATTUNNK
Lassan két éve felmerült egy téma a vezetőség részéről. A probléma tárgya az volt, hogy már van Magyarországon egy Don Pedro Pizzéria és további webes szolgáltatások regisztrációs folyamatait és kivitelelzéseit zavarta volna az azonos név. Így arra a döntésre jutottunk hosszas elgondolkodás után, hogy nevet változtatunk. Sok név volt a tervező papíron végül nem akartunk elmenni nagyon a Pedro névtől, így lett Don Fredo. Amit levonhatunk két év távlatából, hogy nagyon nem bántuk meg! Hiszen domain címünket egyszerűsíthettük a www.donfredo.hu-ra, így könnyebb és gyorsabb a webes elérésünk. A facebook oldalunkkal aktívan körülbelül akkor kezdtünk el foglalkozni. Mára már több mint 5500 fő követ akítvan a facebookon. Lényegében kijelenthetjük, hogy megérte a névváltás.

 

BRUTÁL AKCIÓK
2013. óta szezonális szinten rengeteg akción ötleteltünk, ezekből sokat meg is valósítottunk. Próbálunk nektek mindig kedveskedni valamivel, hiszen egy jó cég ma innovatív és változatos. Az igazi nagy DURRANÁSOKAT a 2013-es év végétől kezdve dolgozuk ki. Vágytunk rá, hogy valami többet adjunk nektek, mint a kunkurens pizzériák, éttermek. Az rendben van, hogy az emberek éhesek de ezen felül miért ne járhatnának jól? Kezdtük egy karácsonyi kerékpár sorsolással a Csapesz kerékpárbolttal közösen: “Edd magad két kerékre” címen. A rákövetkező években pedig Balaton Sound 5db napijegy akció, 2015-ös Év végi akció. Idén pedig az Új évi kaparóssal kedveskedtünk nektek. És persze a rengetek facebook játékunk, ami volt / van / lesz!

Eddigi nyereméyeinkről bővebben >>

 

HOGYAN LETTÜNK VEZETŐEK
Szarvas városában elég nagy a konkurencia 3-4 pizzéria van, plusz a vonzáskörzet. A kétezres évek elején “nagy divat” lett az efféle vendéglátóegység. Hogy mitől lettünk az évek alatt vezetőek Szarvason? Így végiggondolva talán pont azért, mert Don Fredo csapata nem a koncurenciával foglalkozott, hanem mi mindig azon agyaltunk, hogy mivel tudunk nektek “valami többet adni”. Akciók, Kedvezmények, Kuponok, Törzsvásárlói kártya, stb…

Hálásak vagyunk, amiért ennyien a Don Fredo ételeit válasszátok, eszitek, veszitek!
Ezek szerint valamit jól csinálunk, nagy visszaigazolás ez számunkra.
Dehát ez a dolgunk!

 

JÖVŐKÉPÜNK
A jövőre vonatkozóan sokmindent tervezünk, ezeket egyenlőre nem oszthatjuk meg veletek. Ahogy eddig is csak azt tudjuk mondani, hogy mindent a maga idejében! Továbbra is megéri majd a Don Fredonál étkezni! Ne feledjétek, mi értetek vagyunk!

Minőségi ételek, finoman elkészítve, jó áron = Ez a Don Fredo!